Csapadékvíz elvezetés Baranya, Somogy és Tolna vármegyékben.

Csapadékvíz-elvezető rendszerek, csatornák, árkok és víztározók magas szintű építési és karbantartási szolgáltatásaira szakosodtunk. Kihasználjuk a hely adottságait és megvédjük a vízkároktól.

Csapadékvíz elvezetés pécs, baranya

Árkok és víztározók építése, karbantartása terén már több mint húsz éves mélyépítő tapasztalattal rendelkezünk.

Szakértő kollégáink szinte bármilyen csapadékvíz elvezetési, illetve öntözővíz tározási feladatot helyi viszonyokhoz legjobb megoldásokkal végeznek el. Csapadékvíz elvezetés Pécs, Baranya és környékén.

Csapadékvíz elvezetés pécs, baranya

Csapadék és belvíz -elvezetés

A pangó víz, vagy a villámáradás többé nem okoz gondot.

Csatornaépítés és –karbantartás

Vezesse a vizét célzottan oda, ahol szüksége van rá,

Árokásás és –rehabilitáció

Felújítjuk, tisztítjuk és bővítjük meglévő rendszerét.

Víztározók, karbantartása

Mesterséges tavak, tározók építése öntözéshez.

Csatornák és árkok tisztítása és javítása

Rendszeres ellenőrzést és karbantartást is biztosítunk a teljes területen, hogy vízelvezetőrendszer mindig kifogástalan állapotban legyen. Eldugult, sérült vagy szivárgó csatornákatútmenti árkokat tisztítunk és javítunk.

Gépi kotrást vállalunk hosszú szakaszokon is

Célgépekkel hatékonyan és gyorsan dolgozunk, ám ha máshogy nem megoldható, akkor kézi technikát is használunk a dugulást okozó törmelék, üledék, gyökérzet eltávolítására. Kijavítunk minden olyan omlást, amely veszélyeztetheti a csatorna vagy a rézsűs árokfal épségét.

Víztározók építése és karbantartása

Mesterséges tavakat, víztározókat építünk és tartunk karban, amelyek különböző célokra, például öntözésre vagy rekreációra tárolják a vizet. Biztosítjuk, hogy a víztározó az
előírásoknak és a vízügyi szabályzatnak megfelelően épüljön meg, és megfeleljen a kapacitás- és minőségi előírásoknak. A tározók éves, szezonális karbantartását is elvégezzük függetlenül attól, hogy új, saját építésű, vagy már meglévő helyről van szó.

Árvízkárok megelőzése: készüljön fel a villámárvizekre is

Megelőzzük és mérsékeljük a heves esőzések nyomán kialakuló villámárvizek pusztítását, a hóolvadás miatt fellépő árvizeket, felázást, belvizeket. A terület és az adottságok ismeretében alakítjuk ki, vagy bővítjük a levezető árokrendszert. A védekezési rendszerhez tartozhat árvízvédelmi gát, szivattyúk zsilipek telepítése, a felesleges víz elvezetése, illetve visszatartására.

Erózióvédelem és tereprendezés

Megelőzzük a víz lefolyása, a talaj meggyengülése miatt fellépő eróziót. Lejtős, rézsűs területeken a talaj stabilizálására és a talaj elmosódása, vagy az utak, épületek alámosódása stabilizáló módszerekkel megoldható. Ezek közé tartozhat a növényzet ültetése, mulcs vagy geotextília alkalmazása, illetve beton támfalak vagy teraszok építése. Tájépítészeti szolgáltatásokat is nyújtunk, amelyekkel javíthatjuk a terület megjelenését és funkcionalitását, mint például a tereprendezés építkezés előtt, illetve földutak, ideiglenes utak építése.

Csapadékvíz elvezetés pécs, baranya

Galéria és referenciák

Tekintse meg folyamatosan bővülő gépparkunkat és referenciáinkat (folyamatos feltöltés alatt).

Csapadékvíz elvezetés pécs, baranya

Miért válassza a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t?

Keressen minket bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:

Elérhetőség
Térkép
Kövessen minket

Árajánlat kérés

Szeretettel várjuk megkeresését és együttműködését a következő projektjénél. Köszönjük, hogy a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t választotta!

Scroll to Top