Mélyépítésben kimagaslunk. Megépítjük terveit!

Első osztályú mélyépítési munkát végzünk Baranya, Somogy és Tolna vármegyékben. A Szántó és Fia Kft. neve garancia a minőségre.

Mélyépítés Pécs, Baranya, Tolna

A Szántó és Fia Mélyépítő Kft. már közel húsz éve a megfelelő választás, ha műút építéséről vagy térkövezésről van szó

Mélyépítési szolgáltatásokat nyújtunk Magyarország szívében pincék, mélyalapozások,
vízzáró alapozások és medencealapozások kivitelezésében és felújításában egyaránt.
Mi megalapozottan tudjuk, hogy melyik három megye az ország legjobbja és ezért vállalunk
mélyépítési munkákat Somogy, Baranya és Tolna vármegyékben.

Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot ingyenes árajánlatért és konzultációért.

Sziklás talaj tereprendezése

Mélyépítés Pécs, Baranya, Tolna megye környékén.

Mélyépítési szolgáltatásainkkal megalapozzuk az Ön sikerét

mélyépítés, gépi földmunka pécs, baranya, harkány, siklós, balaton

Mélyalapozás és vízzáró alapozás

Mélyalapokat telepíthetünk olyan szerkezetekhez, amelyek extra stabilitást és támogatást igényelnek, mint például hidak, tornyok vagy gátak. Hatékony megoldásokkal, például membránokkal, bevonatokkal vagy vízelvezető rendszerekkel meg tudjuk védeni alapjait a víz beszivárgásától és az eróziótól

mélyépítés, gépi földmunka pécs, baranya, harkány, siklós, balaton

Medence alapozás

Medencealapokat építünk beltéri vagy kültéri medencékhez, vasbetonból, acélból vagy üvegszálas anyagból. Emellett a kapott tervek alapján beszereljük a medenceelemeket is, mint például a világítás, fűtés vagy szűrés.

mélyépítés, gépi földmunka pécs, baranya, harkány, siklós, balaton

Pincék

Különböző célokra, például tárolásra, lakótérként vagy szórakozásra alkalmas pincéket tudunk kialakítani. Meglévő pincéket is felújítunk és vízszigetelünk, hogy megelőzzük a szivárgást, a penészesedést és a károkat.

Miért válasszon minket mélyépítési munkákra?

Családi vállalkozásként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk mélyépítési projektekben, és több tucat sikeres mélyépítési munkát valósítottunk meg különböző ügyfelek, például lakástulajdonosok, vállalkozások és hatóságok számára. Tolna, Baranya és Somogy megye területén vállalunk csak feladatokat, így biztos lehet benne, hogy helyi vállalkozást bíz meg a munkával!

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Mélyépítési munkákat vállalunk műszaki és építésvezetéssel, pincéket, mélyalapozástvízzáró alapozást és medence alapozást végzünk teljes körű szolgáltatásként. Modern és jól karbantartott járműparkkal és eszközökkel, valamint szakképzett és tapasztalt munkásokból álló csapattal rendelkezünk. Bármilyen méretű és összetettségű projektet meg tudunk oldani, a borospincétől az uszodák és bevásárlóközpontok alapozásáig.

Hogyan biztosítjuk az ügyfeleink elégedettségét?

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szolgáltatásainkat időben, a költségvetésben, valamint a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően végezzük. Teljes mértékben együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy kielégítsük a mélyépítési és alapozási projektekhez kapcsolódó igényeiket és elvárásaikat, és a munkák során rendszeres beszámolót és visszajelzéseket biztosítunk számukra. Munkáinkhoz garanciális szolgáltatásokat is nyújtunk.

Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot?

Ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül. Szívesen adunk Önnek ingyenes árajánlatot és konzultációt, és válaszolunk minden kérdésére. Számítson ránk és dolgozzunk együtt a következő közúti projektjén!

Mélyépítés Pécs, Baranya, Tolna

referenciák

Mélyépítés Pécs, Baranya, Tolna

Miért válassza a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t mélyépítési és alapozási munkákra?

Keressen minket bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:

Elérhetőség
Térkép
Kövessen minket

Árajánlat kérés

Szeretettel várjuk megkeresését és együttműködését a következő projektjénél. Köszönjük, hogy a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t választotta!

Scroll to Top