Tereprendezésben miénk a terep Tolnában, Baranyában és Somogyban.

Mi vagyunk az alapvető választás, ha alapos tereprendezést és gépi földmunkára van szüksége!
Több 20 év mélyépítő tapasztalattal a Szántó és Fia Kft. neve garancia a minőségre.

Tereprendezés pécs, baranya

Gépi földmunkák, tereprendezés akár nagy volumenben is, az elvárt színvonalon

Precíz gépkezelőinkkel, erős gépparkkal rendelkezünk és a határidő betartására ügyelve végezzük munkánkat. A tereprendezés építkezése fontos lépése, miattunk biztos, hogy nem lesz csúszás! Gépi alapásási, sávalapozási, placcolási, tükörkiszedési és planírozási munkák teljes körű elvégzésében számíthat szakértelmünkre.

Sziklás talaj tereprendezése

Tereprendezés Pécs, Tolna, Baranya megye és környékén.

Mélyépítési szolgáltatásainkkal megalapozzuk az Ön sikerét

Tereprendezés

Kiváló szakembereinkkel minden igényt kielégítő, szakszerű és tervek szerinti átalakítást végzünk figyelembe véve az egyedi területi adottságokat.

Telektisztítás

Törmeléket, követ, földet, növényzetet szakszerűen elszállítva a telek rendezett lesz. Megteremtjük az ideális kiindulópontot a későbbi munkálatokhoz.

Tuskózás

Gyorsan és biztonságosan számoljuk fel a fakivágás vagy bontás során maradt gyökereket, így előkészítve a terepet további hasznosításra.

Tükörkészítés

Alapozási síkban tömörítve tökéletesen vízszintes tükörkészítést végzünk. A megfelelően végzett tüköralap tömörítése, precíz kivitelezése épületek, utak, medencék és mélyépítési projekteknél létfontosságú.

Gépi földmunka

Erőgépeinkkel és teherautóinkkal gyorsan és hatékonyan hajtunk végre minden típusú gépi földmunkát, akár építési projektekről, útépítésről vagy terület átalakításról legyen szó.

Nagy területek gépi tereprendezése versenyképes áron

Ipari létesítmények, sportpályák, parkolók, vagy utak építési igénye esetén bizalommal fordulhat hozzánk, mivel rendelkezünk a kellő tapasztalattal a jelentősebb beruházások kivitelezéséhez is. Ezen a szinten már a munka megfelelő előkészítést és szervezést is jelent, hogy a tereprendezés fázisai tökéletes összhangban legyenek. Lehet, hogy nem a mi ajánlatunk lesz a legolcsóbb ránézésre, ám a teljes projekt során garantáltan meg fogja érni Önnek. Tereprendezés Pécs, Baranya, Tolna területén.

Keressen minket és egyeztessünk!

Ajánlatot csak a terepviszonyok és a munka megismerése után tudunk adni, kizárólag írásban. Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül

Tereprendezés pécs, baranya

referenciák

Tereprendezés pécs, baranya

Miért válassza a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t?

Keressen minket bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:

Elérhetőség
Térkép
Kövessen minket

Árajánlat kérés

Szeretettel várjuk megkeresését és együttműködését a következő projektjénél. Köszönjük, hogy a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t választotta!

Scroll to Top