Tartós utakat építünk Baranya, Somogy és Tolna vármegyékben.

Útépítés terén a Szántó és Fia Kft. neve garancia a sima eredményre. Szakértő csapattal, modern gépparkkal és évtizedes tapasztalattal építünk aszfaltozott utakat, térkövezett járófelületeket és burkolt parkolókat.

Útépítés pécs, baranya

A Szántó és Fia Mélyépítő Kft. már közel húsz éve a megfelelő választás, ha műút építéséről vagy térkövezésről van szó.

Aszfalt– és beton utak, térburkolatok készítése, zúzottkőből készült makadám utak kivitelezése, térköves parkolók, terek és járdák építése és karbantartása mind a mi profilunkba tartozik. Számítson ránk!

Szaktudásunk felöleli az útépítés főbb irányait, beleértve az aszfalt- és betonutak építését és karbantartását, a burkolási munkákat, valamint a makadám utak készítését.

Büszkén sétálunk végig évtizeddel később is az idő minden próbáját kiálló burkoltparkolókon, köztereken és járdákon. Helyi cég vagyunk, úgy tekintünk minden beruházásra, hogy magunknak is építjük.

út és térburkolat készítése pécs baranya

Útépítés Pécs, Baranya megye és környékén.

Útépítő szolgáltatásaink az Ön igényeire szabva

Aszfaltos járda építése pécs baranya

Aszfalt és beton utak

Nagy teherbírású aszfalt- és betonutak építése, akár kiemelt forgalmú útszakaszokon és ipari területeken is.

út és térburkolat készítése pécs baranya

Térburkolat készítése

Mindig a legmegfelelőbb térkő fajtával végezzük a térkövezést, vízelvezető rendszerrel.

köves út építés pécs baranya

Makadám utak kivitelezése

Zúzott kőből készült tömörített rétegeket alkalmazunk, kátránnyal vagy bitumennel megkötve.

Térköves parkoló pécs baranya

Térkövesparkolók, terek és járdák

Szakértelmünk kiterjed a burkolt parkolók, terek és járdák építésére és karbantartására is.

Miért válasszon minket útépítési munkákra?

Családi vállalkozásként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a térburkolás,térkövezés, útépítés és -karbantartás területén. Tolna, Baranya és Somogy megye területénvállalunk csak munkát, így biztos lehet benne, hogy helyi vállalkozást bíz meg a munkával!

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Szakterületünk az aszfaltozott és beton utak építése teljes földmunkával, a térkövezés éstérburkolatok építése közterek, parkolók, járdák esetében.Modern és jól karbantartott járműparkkal és eszközökkel, valamint szakképzett és tapasztaltmunkásokból álló csapattal rendelkezünk. Bármilyen méretű és összetett projektet megtudunk oldani, a kis felhajtótól a nagy utakig.

Hogyan biztosítjuk az ügyfeleink elégedettségét?

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szolgáltatásainkat időben, a költségvetésben,valamint a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak megfelelően végezzük.Teljes mértékben együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy kielégítsük a projektekhezkapcsolódó igényeiket és elvárásaikat, és a munkák során rendszeres beszámolót ésvisszajelzéseket biztosítunk számukra. Munkáinkhoz garanciális szolgáltatásokat isnyújtunk.

Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot?

Ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatottelefonon, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül.Szívesen adunk Önnek ingyenes árajánlatot és konzultációt, és válaszolunk mindenkérdésére. Számítson ránk és dolgozzunk együtt a következő közúti projektjén!

Útépítés pécs, baranya

Galéria és referenciák

Tekintse meg folyamatosan bővülő gépparkunkat és referenciáinkat (folyamatos feltöltés alatt).

Útépítés pécs, baranya

Miért válassza a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t?

Keressen minket bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Ha felkeltettük érdeklődését szolgáltatásaink iránt, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:

Elérhetőség
Térkép
Kövessen minket

Árajánlat kérés

Szeretettel várjuk megkeresését és együttműködését a következő projektjénél. Köszönjük, hogy a Szántó és Fia Mélyépítő Kft.-t választotta!

Scroll to Top